Om fotografen Otto von Münchow

For meg representerer bryllupsfotografiet noe av det vakreste jeg får lov til å være med på. Det en gledens dag, en gleder som jeg vil formidle gjennom bildene som jeg tar. Min tilnærming er som fluen på veggen. Jeg skal få med meg alt, men skal ikke synes. Jeg er fotografen som foreviger bryllupsdagen i stort og smått, fra de første forberedelser til den siste strofe er sunget for brudeparet. Min stil er dokumentarisk. Jeg fotograferer virkeligheten og bryllupsdagen som den foreløper seg. La meg derfor tilkjennegir først som sist at jeg ikke er en tradisjonell bryllupsfotograf. Hvis det er det du på utkikk etter, bør du heller finne en annen. Men hvis du vil forevige bryllupet i sin mange fasetter, som en levende begivenhet, da har du kommet til rett fotograf.