Priser

Den vakreste og viktigste dagen i livet. Når to personer gir hverandre et løfte om å elske og gi alt til hverandre. Det er klart at denne dagen må foreviges. Alt fra det store øyeblikket, der de to avlegger hverandre sitt fagre «ja», til gleden i gjestenes øyne når brudeparet forsvinner ut på den store reisen som skal være resten av deres liv. Og så selvsagt alle de små øyeblikkene inn i mellom – og hele opptakten til den store dagens fullbyrdelse. Det er fotografiene fra denne vakreste av alle dager som vil bringe minnene frem igjen, lenge etter at selve dagen har gått over i historiebøkene. Bildene – og ektemaken – vil være det du fysisk sitter igjen med i ettertid. Da må de selvsagt frembringe både de gode minnene og de vakre følelsene fra selve dagen.

Jeg anser det som en stor heder om du/dere lar meg få dokumentere denne betydningsfulle dagen for dere. Det er nettopp det jeg er best på og ønsker å få lov til – å dokumentere. Jeg vil fange alle de store og små øyeblikkene fra bryllupsdagen og sette dem sammen slik at dagen blir som en historie i bilder som kan oppleves på nytt, gang på gang. Dette er dette jeg kan, fortelle historie i bilder – og er det ikke noe en stor begivenhet som din egen bryllupsdag, er verdt å sikre for ettertiden?

Jeg er klar over at du legger et stort ansvar på mine skuldre. Derfor vil jeg at du/dere vet hva dere kan forvente deg av meg. Hvis dere er ute etter en tradisjonell bryllupsfotograf, bør dere kanskje heller se dere om etter en annen fotograf. Det jeg tilbyr er å lage en dokumentarisk bildefortelling av bryllupet, fange alt det som skjer, selvsagt også ta det offisielle brudefotoet og hva dere ellers måtte ha av ønsker.

For at dere skal være trygge på å få det dere er ute etter, vil jeg gjerne møte dere – uten noen bindinger – for å diskutere fotograferingen av deres bryllupsdag. Vi kan ta en kopp kaffe og møtes i uforpliktende omgivelser. Dere får en sjanse til å bli kjent med meg – og jeg med dere. Ta kontakt og la oss få booket en dag som passer. Se også under for å booke en gratis fotosesjon.

Dette er hva pakken innkludrer:

Heldags bryllupsfotografering

Fotografering fra de første forberedelsene på bryllupsdagen til den siste gjesten har gått. Ferdig bearbeidete høyoppløselige bilder, levert på en minnepinne. Jeg plukker ut de beste, rundt 350–450, som jeg ferdigstiller, klare til bruk. Dere har full rett til å bruke disse privat (dog ikke kommersielt).

Pris: Kr. 16.500,-. Inkluderer fotografering og bilder levert, som beskrevet ovenfor.

Prisen gjelder for fotografering i Bergensregionen, men jeg tar gjerne oppdrag andre steder. Da tilkommer reise- og oppholdsutgifter.

Ved booking av heldagspakken må et depositum på 20 prosent betales inn for at booking skal være registrert. Det resterende beløpet blir fakturert etter at jobben er gjort, men før de høyoppløselige bildene blir sendt fra meg. Alle priser er inkludert merverdiavgift.

Utover selve heldagspakken, kan også print, takkekort og bryllupsbok bestilles. Ta kontakt for egne priser.

For at du/dere skal føle dere helt trygge før dere booker meg, kan dere bestille en gratis fotosesjon der vi kan møtes, snakke sammen og du/dere får med dere et bilde fra møtet. Uten forpliktelser eller bindinger. Bestill:
Gratis fotosesjon